Blog

10 využití hmoty, co se z ní vyrábějí beďary

Představte si, kolik materiálu přijde zbytečně nazmar. Kolik toho zbytečně odteče do čističek, kde to mastí česla. Přitom by se z té vyplejtvané hmoty dalo dělat spoustu užitečných věcí. Vizte zde.
AddThis

Svíčky

Stačí do role od toaleťáku strčit provázek a pak po kouskách doplňovat, nechávat tuhnout a zase doplňovat. A voilà, za týden máte svíčku. Jak z Botanicusu.


Ušní svíčky

Co z těla pochází, nejlíp ho provází. Nebo nějaké takové přísloví. Když už může bejt z uhroviny svíčka normální, vyrobíte z ní snadno i tu ušní. Léčivou.


Pleťové krémy

Pleťový krém je vlastně takový vyšlechtěný tuk. Vrazí se tam nějaká ta silice, aby to trochu vonělo. Tenhle krémik sice lehce zanáší póry, ale zase je to pak větší uspokojení čistit.


Krémy na boty

Boty musej bejt mastný a musej se lesknout. A pak vám nepromoknou. Na nějaký nanočástice rovnou zapomeňte, tohle je stará dobrá příroda. A ta funguje nejlíp.


Parfémy

Nejdražší složkou parfému je ambra. No a ambra, to jsou vlastně takové velrybí jebáky. A když je to drahá ingredience u kytovce, představte si, jak mastné to musí být u pána tvorstva? Navíc tim ochráníte velryby.


Olejnička

Potřebujete promáznout zámek? Zadřel se vám řetěz na kole? Nebo vržou dveře? Co byste se sháněli po oleji, když ho máte sami dostatek pro všechno a pro všechny.


Mejdlo

Viděli jste Klub rváčů? Nejlepší mejdlo pro lidi je mejdlo z lidí. A abyste nemuseli podstupovat ty nechutné vykrádačky liposukčních klinik, namastěte si kapsu z vlastního materiálu.


Jelení lůj

Aby vám v zimě nepopraskaly rty. Žejo. Když se nikdo neštítí jelena ani placenty, proč by měl ohrnovat nosík v případě člověčinky.


Topivo

Jasně, asi by se trochu musela upravit kamna. Ale pak by takový průměrný pubescent vytopil chalupu na celou zimu. To je úspora jak blázen.


Umělecký artefakt

Takový David Černý by určitě něco vymyslel. Nebo Rafani. Bůhví, jestli už za to někdo nějakou cenu nedostal.

 

 

AddThis
2 comments
PetrKachyna
PetrKachyna

Bože to je pičovina... A anvíc ambra pochází z žaludku velryby.

Podobné články: Blog

COOKIES
Google+