Blog

14 důvodů, proč je čínská polívka boží jídlo

Vytříbené jazýčky se možná nad číňákem ošklíbají, ale pravda je ta, že celá ta vychucená verbež si nevidí do huby. Nudle z pytlíku jsou grunt, ať se to vezme z jakéhokoliv pohledu. Čtěte, proč je wifon a spol. králem pokrmů.
AddThis
  1. Je to základ. Takové mateřské mléko všeho studentstva a lidu, co upřednostní pár piv před večeří za dvě kila.
  2. Je univerzální. Je to snídaně, polívka, hlavní chod, sušenka, vydatná večeře, a když vezmete mák a trochu cukru, tak klidně i sladká tečka na dobrou noc.
  3. Je hned. A když má člověk hlad, tak prostě chce jíst hned. To je bez diskuse.
  4. Je lehká, protože ji dokáže udělat i úplný kuchyňský idiot jako vy. Stačí umět ovládat rychlovarnou konvici a najít misku.
  5. Podněcuje fantazii. Dokonce a právě i u těch úplných kuchyňských idiotů.
  6. Vyléčí kocovinu. Málokteré jídlo vás tak spolehlivě postaví na nohy jako právě číňák. I kdyby to bylo jen tím, že vás pořádně prožene.
  7. Je všude. Číňák je totiž na každém rohu, tudíž nudle dostanete tamtéž.
  8. Je za pár šupů, což je praktické, poněvadž ty šupy se dají vždycky rozfofrovat mnohem efektivněji.
  9. Je na ni spolehnutí. Vždycky totiž chutná přesně tak, jak má, vypadá tak, jak má, stojí všude přibližně stejně, no prostě jistota. A těch není nikdy dost.
  10. Taky se dá jíst jako takový dietní chipsy k televizi. 
  11. Můžete s ní předstírat, že umíte čínský znaky. Stačí namočit do inkoustu a otisknout. Což je k ničemu, ale kdyby to po vás náhodou někdo chtěl…
  12. Vypadá jako Justin Timberlake za mlada. A to je od jídla celkem milý bonus.none1124__700
  13. Na instagramu zase vypadá jako Pho bo, což je známka hipsterství. A to se cení.xtitle-5-rad-jak-povysit-cinskou-polivku-na-umeni-kopie-1280x852.jpg.pagespeed.ic.V28hhK0rjf
  14. A hlavně, nakrmí. Dosyta i dopita.
AddThis
0 comments

Podobné články: Blog

COOKIES
Google+