Blog

17 důvodů, proč je pro Pražáka škoda dobrý slivovice

Dobrého má být po málu, aby si ho člověk vážil. Zvlášť když jde o Pražáky a slivovici. Vážně, je to tak lepší. Čtěte.
AddThis
  1. Protože to nepozná. Nalejete ho čímkoliv, a bude mu chutnat.

  2. Protože stejně zvládne pár štamprlat a kvůli nim se nevyplatí žádnou flašku otvírat.

  3. Protože bude mít vokno a nebude si pamatovat, že pil něco extra.

  4. Protože se navrch dogrcá jak amina a to dobrý v něm ani nezůstane.

  5. Protože se po ní dycinky zakucká a půlku vyžbryndá.

  6. Protože jak si dá domácí, bude akorát moudře žvanit o tom, že v tom cejtí sad, pot a švestky, a kdo to má poslouchat.

  7. Protože by z ní ještě chtěl nedejbože míchat nějakej pražskej koktejl a cpát do ní paraplíčko.

  8. Protože nad panákem jistě začne dělat humory o likérce Drak. Muhehe.

  9. Protože by se hnedle ptal, jestli je z Vizovic, panč žádnou jinou vlastně nezná.

  10. Protože by typicky pražsky začal blábolit, že kdysi pil nějakou ještě mnohem lepší. Nedejbože aby se rozvášnil a začal tu svou „jo, ale u nás v Praze…“

  11. Protože by si hnedle myslel, že je v podstatě součást rodiny a zkoušel by mluvit „po vašim“.

  12. Protože dobrá slivovice se má pít do dna, přitom Pražák by ke každé štamprli připojil doušku, že nemůže, že kalorie, že cvičí, že zejtra musí do officu, že míting…

  13. Protože slivovice není pro slečinky, a co jinýho asi tak Pražáci jsou.

  14. Protože by pak byl tuhej jak veka, a kdo by se s Pražákem tahal, že jo.

  15. Protože Pražák v bitvě se slivovicí dycinky prohraje. A Pražáci všechny porážky děsně těžce nesou.

  16. Protože Pražák se beztak spokojí i s Jelinkem a má pěknej pocit, jak si čvachtá.

  17. A protože by si ještě zvyknul a bylo by ho všude, kde ji mají, plno. A kdo to chce…

AddThis
1 comments
IvanaUK
IvanaUK

to psal asi nějakej chytrej moravák :D

Podobné články: Blog

COOKIES
Google+