Blog

18 důvodů, proč je slivovice lepší než pivo

Kudy teče, tudy léčí, voní, desinfikuje, ředí krev i vodu. Navíc, když už se dostanete k té domácí, nic jiného pak nechcete. Je to totiž unikát a navíc na všechno, narozdíl od piva. Zeptejte se babiček.
AddThis
  1. Protože po její konzumaci voníte švestičkama a ne jako sud zvětralýho gambáče.
  2. Protože se říká, že máte pivní pupek, slivovicový pupek neexistuje.
  3. Protože je lepší s sebou tahat flášu slivky, než deset piv. A stejně je těch deset lahváčů oproti litru švestek málo.
  4. Protože holka, co pije pivo, je v zasádě za vochmelku, zatímco žena, která zvládne i tři panáky, je fakt krutopřísná.
  5. Protože zatímco pívo slepí a zapatlá i to, co nechcete, slíva jako ředidlo, rozlepí/vyčistí vše, co je potřeba.
  6. Protože slivka zahojí i beďary. Naplácejte si na ksicht dvanáctistupňovou Plzeň?!
  7. Takže alko-holky ušetří za mejkup a k rudým líčkám jim taky postačí dvě štamprličky – do jedné a pak do druhé tváře.
  8. Protože je to prý z ovoce, a to je přece zdravé.
  9. A zatímco po pívu se blbne, taková domácí pálenka prý zlepšuje i myšlení. Samozřejmě, že po malých dávkách, že jo.
  10. Protože slivovice je parádní digestiv po nedělní huse, zatímco po pivu už na husu přejde chuť i místo v žaludku.
  11. A navíc toho jednoho panáka můžete usrkávat celej večer, zatímco usrkávat celej večer pivo… To je prasárna.
  12. Protože ani po hodině z ní nemáte chcanky.
  13. Protože po jednom panáku slivky už nebudete chtít další, zatímco u jednoho píva nikdy neskončíte, a to se prodraží.
  14. Protože po slivce se juchá, po pivu akorát pěkně nahlas zařezává.
  15. Protože pivem nezatopíte.
  16. A rozhodně s ním nenastartujete traktora.
  17. Protože slivka je i po dvou letech pitelná, dvouleté pivo vám akorát pekelně zavaří v žaludku.
  18. Protože, když se otevře slivka, tak je důvod k oslavě. Pivo je jen na žížu, takže nic extra.
AddThis
0 comments

Podobné články: Blog

COOKIES
Google+