Blog

20 věcí, který nesmí chybět na žádný český garden párty

Pořádnej večírek se bez dlabance neobejde, o tom žádná. Čtěte, čím si zaručeně nacpete pupky na domácím mecheche.
AddThis
  1. Chlebíčky. Hodně chlebíčků. A úplně nejlíp chutnaj po ránu, když už jsou oschlý. Lahoda.
  2. Vepřík. Pěkně velkej kus mrtvýho zvířete, marinovanej v pívu a rožnící se přímo v centru veselí.
  3. Kýbl hořčice, kečupu a křenu. Protože to maso je ňáký suchý a samotný se to žrát prostě nedá.
  4. Tác s miniřízkama. Anžto těch třicet kilo masa z grilu je furt málo.
  5. Kozí rohy a feferonky. Aby to mělo říz, ne asi.
  6. Nakládačky. Klidně i samotný, mňam!
  7. Obložená mísa s ovocem. Aby se to jakože asi vyvážilo. Ovoce je zdravý, ne?
  8. A taky šopák. Protože něčím ty otravný vegetariány umlčet musíte. (Trapný zelížrouti).
  9. Rohlíky a krajíce chleba. Přece to nebudeš jíst samotný, jen tak? Vem si k tomu chleba!
  10. Hermelín. Nakládanej, grilovanej, na chlebíčkách, na obloženejch talířích, všude. Je to fakt král sýrů.
  11. Brambůrky. Křupavý blaho v mističkách, co se k ránu rozmočí a už se nedá pozřít.
  12. Buráky. Frčely, už když sever válčil s jihem, a na českejch párty frčej dodnes.
  13. Šunková rolka. Pozor, určeno výhradně pro edici “buržousti” a “svatby”.
  14. Marlenka. Sladká tečka na konec musí bejt.
  15. Buchta od babičky. Na koho nevyzbyl medovník, musí se spokojit s hrnkovkou od babi.
  16. Buřty na pivu. Pro ty, kteří neradi sladké, ale dezert si odepřít nehodlají.
  17. Normální buřty. Protože když už se dogriluje, tak je večer chuť si opíct špekáček. A buřty na ohni jsou buřty na ohni.
  18. Soudeček s pípou. No něčím se to prostě zalít musí!
  19. Bohemka. Na zdraví…
  20. Slivka. Živijó!
AddThis
0 comments

Podobné články: Blog

COOKIES
Google+