Blog

24 žracích momentů, které si vychutná každý milovník jídla

Proto, abyste byli labužníky nepotřebujete navštěvovat prvotřídní bistra a po nocích pročítat blogy gastrofašistů. Stačí si umět namazat chleba, uvařit párek a mít to vychytaný do posledního drobku. Jídlo je totiž slast. Tak čtěte, co nás, normální obžery, u jídla pořádně rozhicuje.
AddThis
  1. Když nakrojíte čerstvý chleba s křupavou kůrčičkou a do nosu vám vrazí kvásková vůně.

  2. Když vydolujete chlebovou vycpávku a nakonec schroupete kůrčičku.

  3. A všechny drobky posbíráte prstem jedné ruky. A sníte.

  4. Když vytřete chlebem hrnec od guláše.

  5. Když si naberete pochoutkáč čertsvým tukovým rohlíkem.

  6. Když otevíráte plechovku od piva a slyšíte to slastné tsss…

  7. Když párek pořádně vykoupete v kečupovo-hořčicové kejdě.

  8. Když vám pak střívko od párku křupne mezi zubama.

  9. Když si spálíte prsty o buřta čerstvě vytaženého z ohně.

  10. Když vylízáváte z talíře poslední stopy po svíčkové od babičky.

  11. Když si očesnekujete topinku tak, že vám pak vypálí všechny chlupy v nose.

  12. Když si namočíte chleba do výpeku z masa…

  13. A zbytek omastku si vycucáte z každičkého prstu.

  14. Když vylejete jeden a půl lahváče do guláše a zbytek zaslouženě vyzunknete na jeden hlt.

  15. Když si vymácháte v kakau tejden starou bábovku a pak ho z té bábovky vysáváte.

  16. Když nejdřív vyjíte oblohu s přílohou a zůstane vám flákota jako to nejlepší na konec.

  17. Když po posledním soustu nakládané okurky vypijete všechen lák.

  18. Když si zalejete tlačenku octem tak, aby plavala.

  19. A ke každému soustu si nahrabate co nejvíc cibule.

  20. Když si namažete chleba tunou paštiky, až se chleba pod jejím nánosem ztratí.

  21. Když ohlodáte žebírko do morku kosti a na závěr ho pořádně ocucáte.

  22. Když se s chutí zakousnete do štangle uheráku.

  23. Když rozbouráte úhledný kopeček rejže a důkladně promícháte s frankfurtskou.

  24. Když si po tom všem povolíte opasek a na závěr to korunujete prvotřídním krkem..

AddThis
1 comments
beriking
beriking

17 miluju, 17 je můj nejoblíbeněší gurmánksý zážítek, ale z nějakého důvodu to všem připadá jako fuj, takže je mi blbý to dělat před lidma... PROČ?

Podobné články: Blog

COOKIES
Google+