Přílohy

  • Kohoutek vykoupaný ve víně

    Francouzská kuchyně je základ gastronomie a je neuvěřitelně rozmanitá. V každém regionu se specializují na něco jiného. Odkud s ní tedy začít? Od kohoutka. Ten na víně je prostě základ. Král české gastronomie, šéfkuchař Jiří Král, si na nás udělal čas a teoreticky s námi jednoho kohoutka rozporcoval.

  • Orgie pro jazýček

    V naleštěné sklence se temně třpytí víno. Jemnými pohyby zakroužíte, nasajete vůni a teprve pak dovolíte prvnímu doušku, aby zaplavil vaše chuťové pohárky. Skvělé. Slastně poválíte na jazyku nejlepší víno sezony, pak se otočíte k decentnímu stříbrnému kbelíku a celou tu lahodu do něj vyflusnete. Nepřišli jste se sem namazat. Jste profík, degustátor.

COOKIES
Google+